Servicii web complete pentru afacerea ta

istoricul companiei

SocialWay are o istorie lungă și etaje în lumea web și IT. Am fost pionieri în industrie de mai mulți ani și suntem cunoscuți pentru luarea de măsuri inovatoare. Suntem foarte mândri de realizările noastre și de toți oamenii care ne-au condus aici.

 • 2011

  am început cu un serviciu mic

  Acesta a fost momentul în care am început firma noastră. Nu am avut nici o idee cât de departe ne-ar merge, nu eram chiar siguri că vom fi în măsură să supraviețuim timp de câțiva ani. Ceea ce ne-a condus pentru a putea porni compania noastră a fost înțelegerea pe care am oferit-o împreună cu un serviciu pe care nimeni altcineva nu l-a furnizat.

 • 2013

  primii angajați

  Aceasta a fost prima perioadă când de fapt, SocialWay a simțit ca s-ar lipi în în societate cumva. Ne-am dat seama și am realizat ca am fost în creștere mai stabilă incluzând și extinderea în același timp. Aveam nevoie de un birou nou așa că am început să căutăm unul.

 • 2014

  prima recunoaștere

  În acest an am reușit să avem proprii noștri clienți stabili, parteneri importanți în industrie;

 • 2016

  SOCIALWAY — centru de afaceri sau familie

  Călătoria noastră ne-a adus multă experiență și câțiva prieteni. Tehnologia informațiilor schimbă complet modul în care analizăm și stabilim următorii pași așa că am îmbrățișat noi tehnologii și am asigurat că clienții noștri beneficiază de analiză și servicii bine punctate și bine definite. În timp ce continuăm spre viitor ne propunem să exploatăm întregul potențial al noilor tehnologii pentru a alimenta serviciile noastre.

Căutați un consultant de primă clasă pentru afacerea dumneavoastră ?