Un bun început și de încredere

Businessman's hand draw cloud computing diagram

Unii proprietari de afaceri mici, s-ar putea sustrage de la valoarea de a avea o rețea de rapidă și de încredere pentru a sprijini comunicarea digitală și accesul la informație.

Scepticii ar putea argumenta că nu sunt suficient de mari pentru a susține o rețea, și că produsele de consum la nivel mediu funcționează bine dar, pentru întreprinderile mici să se extindă, tehnologia pare să fie este critică.

De fapt, 48 la suta din 100 de directori ale unor afaceri mici au declarat că adoptarea de tehnologii noi a fost un factor major care influențează creșterea viitoare de afaceri în următorii trei ani, iar atunci când noua tehnologie reușește, există de obicei o rețea stabilă și robustă în spatele ei.

Conectivitatea online a afacerii oferă, de asemenea, o experiență mai bună pentru clienții printr-un acces mai rapid la produse și servicii, în funcție de mai multe criterii de satisfacere a experienței utilizatorului. Prin prisma clientului, de conectivitate,  a ajutat companiile lansarea a mai multor opțiuni digitale, cum ar fi aplicațiile mobile și site-uri web. Ea a dat clienților acces nelimitat la business pe diferite platforme și servicii.

 

“Organizațiile de succes folosesc într-adevăr strategii de informații”, a declarat Ilie P. “Accesul mai eficient la resursele informaționale și mai robuste ale companiei si produselor lor –  fie că este printr-un website sau o aplicație – crește probabilitatea ca a dumneavoastră companie să devină mult mai competitivă și de succes”.

“Am folosit website + aplicații de gestiune și management din al 3-lea an de când am fondat compania, astfel stabilitatea veniturilor s-a îmbunătățit dar și angajații au devenit mult mai productivi”, a mai spus el.

Cea mai mare provocare cu care se confruntă întreprinderile mici este acela prin care este greu ca sa obțină un parteneriat strategic în ceea ce privește serviciul web și produsele de care are nevoie pentru intreprindere.

Alte provocări includ găsirea unei asistențe IT de încredere, furnizarea de conectivitate pentru toți angajații, găsirea unui partener pentru un website calitativ, optimizat și fiabil dar si implementarea unor sisteme de aplicații pentru management, securitate sau vânzări.

intreprinderi - afaceri- companii - socialway - romania

Există o cheie de dezvoltare în ultimii ani, cea care transformă utilizarea tehnologiei în apariția unei prezențe online a afacerii, ceea ce denotă ca fiind o resursă vitală. Cu SOCIALWAY, companiile nu mai au nevoie de diferiti tehnicieni sau parteneri pentru a implementa, configura și administra serverele locale, pentru a administra aplicațiile și conectivitatea, pentru a administra website-ul sau găzduirea, toate acestea marcând o schimbare fundamentală a modului în care se aplică tehnologia în cadrul organizațiilor.

“Este o tranziție tehnologică enormă. Mai avem încă un drum lung de parcurs în ceea ce privește ușurința de utilizare a tehnologiei informației. Dar această schimbare oferă o oportunitate uriașă. ” – SOCIALWAY.

SOCIALWAY este un  partener de afaceri și tehnologie, care poate ajuta afacerea prin oferirea serviciilor web, fie ca vorbim de website, găzduire web, baze de date, dezvoltarea aplicațiilor mobile sau web, securitatea informațiilor sau a datelor mari și asistența în tehnologie.

 Leave a Reply